DREAM BIG EN ZET JE SPORTIEF IN VOOR HET COMMUNITY TRAINING CENTER!

----------------------------------

NIEUWS, BLOGS EN WISTJEDATJES

Blijf op de hoogte van de afstanden, donaties en verhalen van de deelnemers!

-------------------------------------------------------------------

Derde editie Walk with Kumbatio

Het is alweer de derde editie dat we geld inzamelen voor Kumbatio. In de vorige edities hebben we gezien dat alles mogelijk is als we samen strijden voor hetzelfde doel. Na wederom een fantastische editie in 2021 zetten we dit jaar daarom nóg hoger in! Ons doel? Maar liefst € 40.000,- die we gebruiken voor de bouw van het community training center van The Kiota Dream. 

Met z'n allen de afstand naar Kenia afleggen

Tijdens Walk with Kumbatio 2022 leggen we met alle deelnemers samen virtueel de afstand af naar Thika, Kenia. De afstand over land (zie afbeelding) is ongeveer 10.000 kilometer. We leggen deze afstand op een sportieve manier af: wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, noem maar op. Voor ieder wat wils dus!

Ben je op vakantie? Geen probleem! Ook dan kun je meedoen! 

The Kiota Dream

Elke dag komen we als Kumbatio een stap dichter bij het verwezenlijken van onze droom: The Kiota Dream. Op ons net aangekochte eigen stuk land bouwen we aan een community waar de kinderen veilig kunnen wonen én leren. Ook investeren we in trainingen en onderwijs. Het uiteindelijke doel is om kinderen veilig te laten terugkeren in de maatschappij en te herenigen met hun families. Het community training center is hier een belangrijk onderdeel van. Hiermee worden de families en communities namelijk geleerd om zelfredzaam te zijn, waardoor ze niet meer financieel afhankelijk zijn van anderen. 

Kumbatio, al 12 jaar! 

Al 12 jaar zet Kumbatio zich in voor onderdak, onderwijs en een veilig thuis voor kinderen uit Thika. Ons doel is om samen een betere toekomst te creëren dan de toekomst die zij zouden hebben gehad zonder onze hulp. Wij geloven dat in de strijd tegen ongelijkheid niets zo belangrijk is als educatie. Met goed onderwijs en de juiste skills leren gezinnen hoe zij in de wereld van tegenwoordig op eigen benen kunnen staan. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Samen met een social worker en een psycholoog in Kenia, leggen we met de kinderen een stevige basis voor een zelfredzaam bestaan.

Help je mee om onze Kiota Dream te verwezenlijken?
Meer informatie? Neem een kijkje op onze website of stuur een mailtje naar sponsoractiviteit@kumbatio.org 

Lees meer Lees minder
van totaal € 40.000 (24%)
Bekijk alle

Heb je je ingeschreven als deelnemer op onze website? Dan kan je nu een pakkende donatie-pagina maken. Dit doe je door te klikken op onderstaande knop <Jouw pagina>.

Je kunt ook een team-pagina maken met collega's, je wielrenclub, je hardloopclub, je wandelclub, je klas, je kookclub of welke club of vereniging dan ook!

Bestaat er al een team waarbij je wilt aansluiten? Ook dat kan! 

Vergeet niet een profielfoto te plaatsen! Zo weten alle deelnemers én donateurs je te vinden. Neem eens een kijkje bij de andere deelnemers voor wat leuke voorbeelden.

Als je jouw eigen pagina hebt aangemaakt, kun je meerdere foto's plaatsen. Vooral persoonlijke foto's werken goed. Het motiveert mensen om te doneren als zij zien dat jij je volledig inzet. Actiefoto's zijn natuurlijk helemaal geweldig, dus een paar gave selfies zijn altijd welkom!

 

Jouw pagina
Bekijk alle

Van hoofdstad naar hoofdstad: Sofia-Bulgarije!

08-09-2022 | 12:49 Zo gaan we lekker van land naar land en van hoofdstad naar hoofdstad. We zijn afgelopen maandag vlak voor Sofia aangekomen. We hebben een prachtig deel van Servië gezien waarvan dit deel - het zuiden van Servië - een stuk was met veel bergen. Maar... des te mooier en... des te zwaarder! In het plaatsje Jagodina, zo'n 135 km na Belgrado in Servië, hebben de meesten heerlijk genoten van het grootste Aquapark van Servië: Aquapark Jagodina. Het heeft 9 hoge kronkelende waterglijbanen en 7 verschillende zwembaden. We zijn er een half dagje geweest om niet teveel tijd te verliezen, maar toch. Heerlijk zo even tussendoor!Grappig om te weten: jagoda betekent aardbei en één van de verhalen is dat de plaatsnaam daarvan af is geleid. Dan is de vraag: zijn er dan zoveel aardbeien in de buurt?Een ander mooie hoogtepunt was Nature Park Sicevo Canyon met de Sicevo Gorge. Een rotsachtig gebied doorsneden door een rivier en echt puur natuur! We hebben hier ook overnacht en het uitzicht 's morgens was natuurlijk geweldig! Het was goed te zien dat we echt met elkaar waren en op elkaar wachtten daar waar het mogelijk was. Maar sommigen van ons waren toch al eerder de grens over, de echte die-hards zoals Louis, Leon, Lisanne, Nienke, Patrick, Lobke en Yvette. En ook al waren we elkaar even kwijt onderweg, in onze laatste stop voor Sofia, kwamen we elkaar weer allemaal tegen!Dan nu: de Warriors.... Zijn er verschuivingen of niet? Jajaja, er zijn wat verschuivingen in deze 7de etappe!> de wandel-Warrior: met een paar procent verschil van Nienke: Lisanne! 🎈🎉> de hardloop-Warrior: zoals de vorige keer gezegd, Leon werd op z'n hielen gezeten door Patrick en die heeft 'm nu dan ook ingehaald! 🎇🎆Maar beide hebben hun doelafstand al gehaald: Patrick zit er met 8,5% overheen en Leon met 0,5%. Patrick gaat in elk geval door. En Leon?> toerfiets-Warrior: Tobya is ingehaald door Ria en daarmee is Ria de toerfiets-Warrior! ✨🎉> de wielren-Warrior: nou, nou, nou, omdat Louis al die tijd de Warrior is geweest en Yvette nu ook haar doelafstand heeft gehaald, is Yvette deze keer de Warrior! 👊🏽🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♂️ Maar ook Louis heeft zijn doelafstand gehaald! Of zij nog doorgaan, is nog niet duidelijk. Yvette heeft in elk geval als doel gesteld meer donaties op te halen, want dat is uiteindelijk het hoofddoel! Of ze dan nog tussendoor wat kilometers af gaat leggen, kan ze dan ook niet met zekerheid zeggen.GEFELICITEERD ALLEMAAL! 🍹🥂 Wil je onze deelnemers sponsoren? Om één van onze deelnemers te sponsoren, kan eenvoudig door hier te doneren! 
Lees meer
Bekijk alle
€ 135

Collega's en clubleden

03-11-2022 | 23:30 Nog even en jullie zitten toch mooi op de €10.000! Mooi werk doen jullie!