DE ELFSTEDENTOCHT OP DE FIETS VOOR DE KIOTA KIDS!!

Ria en Kitty de Jong
from €1.250 (191%)
  1. Vorig jaar de Zuiderzee rond gefietst en daarbij bijna 3000 euro!! opgehaald dus ja dit jaar gaan wij zeker weer mee doen om de Kiota dream werkelijkheid maken!!

Dit jaar is onze uitdaging:  DE ELFSTEDENTOCHT fietsen!

Via deze site zullen wij jullie weer op de hoogte houden, met onze route, foto's en een leuk dagverslag van onze belevenissen in het mooie Friese land! 

Door ons te sponsoren help jij ook mee om het gezinshuis te bouwen! 

Alvast enorm bedankt!!

Groetjes van Ria en Kitty 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€200 25-09-2021 | 10:33
€25 11-09-2021 | 18:42
€15 11-09-2021 | 16:16 Omdat ik het een mooi doel vind en het super tof vind dat Kitty en haar moeder zich hiervoor inzetten. Ook het initiatief en de daadkracht van Yvette bewonder ik. Ik vertrouw het volledig doordat ik Kitty ken en weet dus dat het geld goed terecht komt.
€285 11-09-2021 | 10:00 Dit is het bedrag dat als contante donaties zijn binnen gekomen!! Iedereen onwijs bedankt!!
€50 10-09-2021 | 21:15 Sympathie voor de fietsers én een goed doel.
View all

Laatste dagen van onze elfstedentocht

11-09-2021 | 09:41  Donderdag alweer de laatste fietsdag, terug naar de camper die langs het water in sneek op ons wacht.... We sliepen via "vrienden op de fiets" in een monumentale kruidenierswinkel, bij aankomst stond de lasagne ala wiesje al in de oven voor ons klaar.... genoeg om ons energie te geven voor weer een toch wel pittige laatste dag...  Na 10 km kwamen we langs een meertje, dus ja daar moest gezwommen worden-het was pas 11.00 maar al erg warm.... was het vorig jaar zwaar door de regen en tegenwind, dit jaar was zwaar door felle zon en tegenwind... jaja we blijven echte Hollanders door altijd iets te klagen over het weer 😅😋  Nog voor Leeuwarden 2 bekende bruggetjes gepasseerd, de 1e Het bruggetje van Bartleheim en daarna elfstedenmonument het tegeltjesbruggetje, erg gaaf gemaakt met allemaal foto's van schaatsers vd tocht incl het jaartal van deelname.......in de stad wel even op het terras gezeten maar vlug weer terug de polder in, haha we blijven dorpse dames die van rust en ruimte houden. De laatste 25 km naar Sneek was alsmaar langs het water, heerlijk.... beetje jammer van die tegenwind dan...  In Sneek de fontein opgezocht, die in elke elfsteden stad staat, allemaal heel anders, de ene echt heel mooi de ander bijzonder op zijn eigen manier 😊  nog even in het zonnetje gezeten,   Visje plus toast en een wijntje gehaald om voor de camper te smullen en na te genieten van deze mooie 4 dagen!!  Gister naar de elfde "stad" geweest, ijlst. Voor een rwandeling langs de overtuintjes, een bezoek aan de nog werkende houtmolen, en uiteraard een terrasje!!  Perfecte afsluiting van ons 2e "walk with Kumbatio" avontuur!!  Jullie allemaal onwijs bedankt, voor alle lieve aanmoedigen en natuurlijk alle donaties!! Ongelofelijk hoeveel wij weer hebben opgehaald!!!     
Read more